Medier: Liverpool køber Benteke i Aston Villa

Flere engelske medier melder, at Liverpool har fundet afløseren for Raheem Sterling i Aston Villa.
Her nedlægger Aston Villas Christian Benteke Arsenals Santi Cazorla i FA Cup-finalen i maj. Men Benteke er også en målscorer-type.
Her nedlægger Aston Villas Christian Benteke Arsenals Santi Cazorla i FA Cup-finalen i maj. Men Benteke er også en målscorer-type. Foto: Rui Vieira/AP

Den belgiske fodboldspiller Christian Benteke skal udfylde hullet fra Raheem Sterling i Premier League-klubben Liverpool.

Hverken Liverpool eller Christian Bentekes nuværende klub Aston Villa har bekræftet handlen, men adskillige engelske medier melder, at parterne har indgået en aftale.

Ifølge medierne skal Liverpool betale 32,5 millioner britiske pund, svarende til 347 millioner kroner for den 24-årige belgier. Det er stadig en hel del mindre end den halve milliard kroner, Liverpool fik ud af at sælge den engelske landsholdsspiller Raheem Sterling til Manchester City.

Tv-stationen BBC fortæller, at Christian Benteke skal gennemgå det obligatoriske lægetjek i Liverpool på tirsdag, og han når næppe at slutte sig til Liverpools trup, der er i Australien for tiden.

Derimod vil Liverpools holdlæge afbryde turen til Australien og selv komme hjem og udføre Christian Bentekes lægetjek.

Belgieren kom til Aston Villa i 2012, og han har scoret 49 mål i 101 kampe for klubben.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.