Medier: Anders Eggert skifter til Skjern

Flere medier oplyser, at håndboldspilleren Anders Eggert forlader Flensburg for Skjern efter denne sæson.
Anders Eggert scorer for landsholdet i en OL-kvalifikationskamp i april. Eggert var ikke med ved OL på grund af en skade. Nu er han parat til at vende hjem til Danmark.
Anders Eggert scorer for landsholdet i en OL-kvalifikationskamp i april. Eggert var ikke med ved OL på grund af en skade. Nu er han parat til at vende hjem til Danmark. Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Skiftet er endnu ikke bekræftet af parterne, men flere medier oplyser, at håndboldprofilen Anders Eggert vender hjem til Danmark efter denne sæson.

Ifølge både TV 2 Sport og TV Midtvest, har Skjern sikret sig en aftale med fløjspilleren fra næste sæson. Anders Eggert vender således hjem fra den tyske Bundesliga, hvor han har været på kontrakt siden 2006.

Eggert var i sæsonen 2008/09 udlejet fra Flensburg-Handewitt til Skjern, som han altså således nu vender tilbage til.

Anders Eggert, som var skadet og derfor meldte afbud til OL i Rio, har problemer med at sikre sig tilstrækkelig med spilletid i Flensburg, hvor svenskeren Hampus Wanne ser ud til at have overhalet ham.

Akillessenen har nemlig drillet Anders Eggert i 2016.

I Skjern Håndbold ønsker man ikke at bekræfte aftalen, men klubben har dog indkaldt til pressemøde onsdag formiddag, hvor det forlyder, at Skjern vil præsentere en ny spiller.

Anders Eggert har spillet 159 landskampe og scoret 570 mål.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.