Medie: Sådan døde Soulshocks kone

Den tidligere 'X Factor'-dommer er i sorg. Hans hustru Maxee er død.
Soulshock og Maxee var sammen i over 20 år.
Soulshock og Maxee var sammen i over 20 år. Scanpix - arkivfoto

En personlig tragedie har ramt Carsten 'Soulshock', der er musikproducer i Hollywood og tidligere var dommer i dansk 'X Factor.'

Carsten Soulshocks kone Maxee - døbt Charmayne Maxwell - døde fredag aften, lokal tid, i parrets hjem i West Hollywood ved Los Angeles.

Det amerikanske showbizz-medie TMZ mener at kende årsagen til det tragiske dødsfald. Ifølge TMZ er der tale om et grotesk uheld - Maxee faldt angiveligt og skar sig i halsen på et vinglas. Hun lå blødende og bevidstløs på gulvet, da han kom hjem, og blev i hast bragt til hospitalet Cedars Sinai Hospital. Men blodtabet var tilsyneladende for stort, og hun stod ikke til at redde.

"Døde på den mest frygtelige måde"

Carsten Soulshock var dommer i det danske 'X Factor' i 2010. Han er født i Gug i Nordjylland, men har bygget en stor karriere op som musikproducer i USA. Han er Maxee var sammen i over 20 år. De mødte hinanden, da Soulshock blev hyret som producer til hendes band Brownston. Parret har en søn.

Maxees bror, Brandon Maxwell, skrev i går sønderknust om søsterens død på Twitter. Han skrev i et af sine tweets, at søsteren døde på 'den mest frygteligt måde'.

Soulshocks mor sagde i går til Ekstra Bladet om Maxee, at 'hun faldt'. Mere har den chokerede familie ikke ønsket at melde ud.Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.