Medie: Ny massefyring på Fyn

Bladt Industries afskediger 160 ansatte, oplyser DR Fyn.

Bladt Industries må nu sige farvel til 160 ansatte fra deres afdeling på det tidligere Lindø-område ved Munkebo på Fyn, fordi virksomheden ikke har nogen ordrer i hus, når deres nuværende projekt slutter i midten af næste måned. Det oplyser DR Fyn.

Virksomheden, der leverer fundamenter til havvindmølleparker, lever fra projekt til projekt, og det er ikke lykkedes dem at få et nyt projekt i hus, når den nuværende leverance af fundamenter til Kriegers Flak er afsluttet.

Selvom stemningen blandt medarbejderne er trykket, er der ingen grund til at male fanden på væggen, siger fabriksdirektør Henrik Viktor Hansen.

- Det er kun et spørgsmål om tid, før vi lander næste ordre, og så vil mange af de fyrede blive genansat, siger Henrik Viktor Hansen til DR Fyn.

Han håber, at den nye ordre er i hus i foråret, og at de ansatte kan blive genansat omkring marts næste år.

- Alle, der har fået at vide, at de skal stoppe, har også fået at vide, at de er velkomne til at kontakte hos, når de hører om et nyt projekt, siger fabriksdirektøren.

60 af de fyrede er fastansatte, resten er vikarer. To tredjedele af de fyrede stopper den 19.december, og den sidste tredjedel stopper 9.januar.

Virksomheden huser normalt omkring 200 medarbejdere.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.