Medie: Milano-tur kostede Dortmund-stjerne CL-kamp

En tur med vennerne til den italienske modeby kostede Pierre-Emerick Aubameyang en spilledags karantæne.
Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang var sat i skammekrogen onsdag aften og måtte se Borussia Dortmunds Champions League-opgør fra tilskuerpladserne. Ifølge medie skyldtes det en privat tur til Milano.
Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang var sat i skammekrogen onsdag aften og måtte se Borussia Dortmunds Champions League-opgør fra tilskuerpladserne. Ifølge medie skyldtes det en privat tur til Milano. Foto: Wolfgang Rattay/Reuters

Det var angiveligt en udflugt til Milano, der var årsag til, at stjernespilleren Pierre-Emerick Aubameyang onsdag aften var smidt på porten i Borussia Dortmund.

Klubben tog hjemme imod Sporting Lissabon i Champions League og vandt opgøret 1-0, men klubbens angrebsprofil var slet ikke i truppen, da kampen blev fløjtet i gang.

Onsdag bekræftede Dortmunds cheftræner, Thomas Tuchel, at Aubameyang på grund af interne anliggender var udeladt af truppen, men klubben ville ikke oplyse yderligere om bevæggrunden for beslutningen.

Det tyske nyhedsbureau dpa meddeler dog torsdag, at spilleren var sat i skammekrogen på grund af en privat udflugt til Milano sammen med nogle venner mandag.

Aubameyang havde ikke fået tilladelse til at rejse kortvarigt til den italienske modeby, og han mødte tilmed for sent i klubben tirsdag, som var dagen inden Champions League-opgøret.

Dortmunds sejr betød, at klubben allerede er videre til ottendedelsfinalerne i Champions League med ti point efter fire kampe.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.