Medie: Dyrbys sexflirt er en 44-årig skolelærer

Michael Dyrbys sexflirt, der kostede ham jobbet som nyhedsredaktør på TV2, er ifølge BTs oplysninger en 44-årig skolelærer.
I følge BT's oplysninger er kvinden, Michael Dyrby har en haft en affære med, en 46-årig skolelærer.  
I følge BT's oplysninger er kvinden, Michael Dyrby har en haft en affære med, en 46-årig skolelærer.   Foto: Keld Navntoft / Scanpix

Michael Dyrby måtte i går tirsdag trække sig fra posten som nyhedsredaktør på TV2 på grund af et seksuelt sidespring og "kompromitterende materiale" i form af nøgenbilleder og sms'er.

Siden har spekulationerne gået på, hvem Michael Dyrbys sexflirt kunne være.

Det spørgsmål mener BT nu at kunne svare på. Avisen skriver onsdag eftermiddag, at der er tale om en 44-årig skolelærer, som Michael Dyrby angiveligt er kommet i kontakt med gennem Facebook.

BT har forsøgt at komme i kontakt med kvinden, men hun har ikke ønsket at kommentere sagen.

Sendte sexfotos til eks-socialdemokrat

Også Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Michael Dyrby sexflirt, men uden held.

Til gengæld kan Ekstra Bladet afsløre, at kvinden - ifølge avisens oplysninger - har delt nøgenbilleder af Michael Dyrby med eks-socialdemokraten Tommy Kamp.

Tommy Kamp bekræfter overfor Ekstra Bladet, at han kender kvinden, men at de ikke er specielt tætte.

- Hun skriver til mig for nogle måneder siden. ’Du må hjælpe mig, jeg har et forhold til en gift mand’. I starten tror jeg, når hun siger Dyrby, at det er Socialdemokraternes tidligere ordfører (John Dyrby Paulsen, red.), indtil hun sender mig et af de der famøse billeder. Men de billeder er ikke en sag for nogen. Man kan ikke blive sur, bare fordi han ikke vil forlade sin kone. Men jeg ved ikke, hvorfor hun sendte det, er Tommy Kamp citeret for at sige til avisen.

Nøgenbilleder i omløb på Dyrbys egen redaktion

Men det er tilsyneladende ikke kun Tommy Kamp, der er blevet indviet i nøgenbillederne.

Ifølge BT skulle kompromitterende sms'er og nøgenbilleder have været i omløb blandt journalister i noget tid - også på Michael Dyrbys egen redaktion.

Dyrby selv afviste efter sin afgang, at han skulle være blevet afpresset.

- Jeg har ikke været udsat for afpresning, men materialets tilstedeværelse er nok. Det er nødvendigt, at en nyhedsdirektør både internt og eksternt bliver respekteret og opfattet som en leder, der træffer velovervejede og rigtige beslutninger. Derfor er det mit valg, at jeg ikke længere skal være nyhedsdirektør på TV2, forklarede han i går i en pressemeddelelse.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.