Medie: Dette par spyttede på flygtninge i Jylland

Politiet bekræfter, at en ny spytteepisode har fundet sted – denne gang i Sønderjylland.
Reporteren fra BT fortæller, at parret på dette billede sagde, at de ville følge flygtningene og migranterne og tage til den næste bro og råbe og spytte efter dem, hvis ikke de tager hjem.
Reporteren fra BT fortæller, at parret på dette billede sagde, at de ville følge flygtningene og migranterne og tage til den næste bro og råbe og spytte efter dem, hvis ikke de tager hjem. Foto: Claus Fisker/Scanpix

En ny spyttesag kan være under opsejling.

Ifølge BT spyttede manden og damen på ovenstående billede på flygtninge og migranter, der onsdag vandrede nordpå på Sønderjyske Motorvej i Sønderjylland.

BT’s reporter på stedet fortæller, at episoden fandt sted ved Kliplev-frakørslen.

- De stod og råbte 'go home' mens de spyttede ned på flygtningene, lyder det på bt.dk.

Reporteren fortæller desuden, at parret sagde, at de ville følge flygtningene og migranterne og tage til den næste bro og råbe og spytte efter dem, hvis ikke de tager hjem.

Og en spytteepisode i Sønderjylland har fundet sted, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi. De ved dog ikke, om gerningsmændene, der kan straffes for vold, er identiske med parret på billedet.

Politi kender til spyttesag

- Jeg kan bekræfte, at politiet har fået en anmeldelse om en mand, der har stået og spyttet ned på flygtningene. Men det lykkedes ham at stikke af, inden politiet nåede at få fat i ham, siger Lisa Dissing, der er sekretariatsleder for kommunikationen i Syd- og Sønderjyllands Politi til BT.

Den nye mulige spyttesag kommer dagen efter, at en anden spytteepisode satte sociale medier i kog.

Sagen begyndte med et billede af en mand, der ifølge pressefotografen bag billedet, spytter på de flygtninge og migranter, som mandag eftermiddag gik langs motorvejen med retning mod Sverige.

Det var Dagbladet Information, der i første omgang bragte billedet i forbindelse med en reportage fra Rødby.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.