McLaren sat tilabge af få træningsomgange

McLaren har kørt meget få kilometer i Jerez, og det gør det sværere for teamet at blive konkurrencedygtigt.
Efter at teamet har skiftet Mercedes ud med Honda som motorleverandør, har McLaren kørt færrest testomgange af alle, og det sætter teamet tilbage.
Efter at teamet har skiftet Mercedes ud med Honda som motorleverandør, har McLaren kørt færrest testomgange af alle, og det sætter teamet tilbage. Foto: Miguel Morenatti/AP

Testdagene på Jerez-banen i Spanien har foreløbig været en sløj omgang for Formel 1-teamet McLaren.

Efter at teamet har skiftet Mercedes ud med Honda som motorleverandør, har McLaren kørt færrest testomgange af alle, og det sætter teamet tilbage.

- Med en ny motorleverandør er det klart, at jo færre omgange, vi kører, desto sværere bliver det at komme på omgangshøjde og blive i stand til at være konkurrencedygtige, siger McLarens løbsdirektør, Eric Boullier, ifølge nyhedsbureauet AFP.

Tirsdag lykkedes det for nytilkomne Fernando Alonso at køre 32 omgange på Jerez-banen.

På den første testdag søndag kørte spanieren blot seks omgange, og mandag måtte briten Jenson Button også nøjes med seks omgange.

- Hver gang vi ikke kan nå målene i antal kørte kilometer eller udvikling, skubber vi datoen for, hvornår vi kan udnytte vores bil 100 procent og kæmpe med om sejren, siger Eric Boullier.

Danske Kevin Magnussen er i år blevet degraderet til tredjevalg hos McLaren, efter at han kørte hele 2014-sæsonen for Formel 1-teamet.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.