McLaren-boss: Vi tror stadig på Kevins talent

Kevin Magnussen er ikke droppet helt af McLaren. Teamchefen anser stadig danskeren som en del af holdet.
Ron Dennis siger torsdag, at McLaren stadig betragter kevin magnussen som et fremragende talent (GBR, McLaren Mercedes.
Ron Dennis siger torsdag, at McLaren stadig betragter kevin magnussen som et fremragende talent (GBR, McLaren Mercedes. Foto: Hoch Zwei/ZUMAPRESS.COM

Selv om Kevin Magnussen ikke får lov til at beholde sit sæde i McLarens Formel 1-bil i næste sæson, så betyder det ikke et farvel til det britiske team.

Han fortsætter som testkører for McLaren, og i forbindelse med, at Jenson Button og Fernando Alonso i en pressemeddelelse blev præsenteret som faste Formel 1-kørere i næste sæson, huskede teamchef Ron Dennis også at nævne danskeren.

- Jeg vil gerne takke og rose Kevin, som har gjort et flot stykke arbejde i denne sæson, og som vil fortsætte med at være en vigtig del af holdet.

- Han fortsætter som testkører, reservekører og tredjekører, og fortsætter med at være et fremragende talent for fremtiden, siger Dennis.

Også Honda - der skal levere motoren til McLaren-raceren - glæder sig over at have Kevin i stalden.

- Kevin har vist bemærkelsesværdig udvikling i 2014, og vi er fornøjede over at skulle arbejde med ham i 2015 og videre ud i fremtiden. Vi er sikre på, at der er meget mere i vente, citeres Yasuhisa Arai, der er topchef i Hondas motorsportsafdeling, for at sige.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.