Ikke alle ansatte hos burgerkæden McDonald's er utilfredse med deres arbejdsplads.
En nuværende medarbejder går nu til modangreb på avisen metroXpress, der over de seneste dage har bragt en række artikler om kædens brug af gamle fødevarer.
Det er medarbejderen Mie Hovmark Christensen, der på facebook har skrevet et åbent brev til metroXpress, hvor hun kritiserer avisen for at generalisere på for snævert et grundlag.
"En af de ting, som nok gør, at jeg føler artiklen utroværdig, er, at I kun undersøger en restaurant i den oprindelige artikel. I undersøger den i 2 måneder. Havde det været en ide at tage stikprøver af andre restauranter, så I kunne komme med den generalisering, som I skaber i den danske befolkning, når I skriver denne form for artikler?" skriver hun på metroXpress' facebookside.
Hun forklarer samtidig, at medarbejderne har al mulig grund til at sikre en god kvalitet.
"Vi har selv vores egne uanmeldte stikprøver, som sikrer, at kvaliteten er i top, disse kaldes CSO'er og bliver foretaget på ALLE McDonald's restauranter landet over, 2 gange månedligt. Her ligger alle restauranter en indsats for at få gode stikprøver, for så vinder vi penge til den næste fest," skriver Mie Hovmark Christensen.
Stop med at bruge McD som syndebuk
Hun skriver, at hun elsker sit job hos McDonald's og derfor er sur over, at medierne er med til at smudse kædens ry til.
"I skader ikke kun en virksomhed, I gør det også langt sværre at arbejde på McDonald's end det burde være, fordi man hele tiden skal svare på spørgsmål," skriver hun og fortsætter
"Når en klassekammerat for 5. gang spørger 'er den mad, som du serverer for gammel? Nøh du arbejder også bare sådan et lorte sted', så bliver jeg træt af altid at skulle forsvare det, for den beskyldning har hverken min restaurant eller jeg fortjent," slutter Mie Hovmark Christensen, inden hun underskriver sig med "En yderst tilfreds medarbejder på Danmarks Bedste Arbejdsplads".