Mathias mødte spøgelsesbilist: "Reddet af afkørsel"

Det endte tragisk for to mænd, da en spøgelsesbilist søndag kørte mod færdselsretningen på en nordjysk motorvej.

Se flere videoer på Localeyes.dk
Henter afspiller ...
Se flere videoer på Localeyes.dk

Et øjenvidne til en voldsom trafikulykke i Nordjylland, fortæller nu, hvor tæt han selv var på at blive ramt af en 25-årig spøgelsesbilist, der søndag morgen tog livet af sig selv og en 45-årig nordjyde.

Den 25-årige mand fra Tårs kørte i sydlig retning i det nordlige motorvejsspor. Den modkørende bilist var en 45-årig mand fra Gjøl-området. Kort før ulykken skete, mødte den 24-årige Mathias Nielsen spøgelsesbilisten på motorvejen. Han var på vej til Aalborg Lufthavn, fortæller han til Ekstra Bladet.

- Min mor ringer til mig og advarer mig om, at hun har hørt, at der er en spøgelsesbilist på den vej, som jeg kører på. Da jeg lægger på, kan jeg pludselig se, at han kommer kørende direkte mod mig, siger han til Ekstra Bladet.

Han var sekunder fra selv at blive ramt:

- Jeg forsøger at blinke for at gøre opmærksom på mig selv, men han trækker over i min vejbane. Jeg trækker ud i nødsporet, men jeg føler, at han også trækker derud. Heldigvis bliver jeg reddet af, at der kommer en afkørsel, som jeg kan køre ind af, siger Mathias Nielsen.

Politiet var kort før sammenstødet blevet gjort opmærksom på, at en spøgelsesbilist havde forvildet sig ud på motorvejen og kørte sydpå i den nordgående bane.

Men kort tid efter kørte samme spøgelsesbilist altså frontalt ind i den modkørende bil nord for rasteplads Himmerland.

E45 Nordjyske Motorvej var efter ulykken helt spærret mellem afkørsel 33 og 31 i nordgående retning, men kunne genåbnes klokken 07.00.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.