Maskerede mænd røver guldsmed: Politiet søger vidner

Tre mænd slap væk med et "middelstort udbytte", da de begik røveri mod Waves i Hundige.
Tre røvere var ude efter vedhæng til Pandora-armbånd, da de slog til mod en guldsmed i Hundige syd for København. (Arkivfoto)
Tre røvere var ude efter vedhæng til Pandora-armbånd, da de slog til mod en guldsmed i Hundige syd for København. (Arkivfoto) Foto: Unger Anthon/free

De ansatte og en kunde i en guldsmed blev beordret ned på gulvet, da tre mænd tirsdag begik røveri mod forretningen.

Guldsmeden ligger i indkøbscentret Waves - det tidligere Hundige Storcenter syd for København. Herfra slog man alarm klokken 17.40.

- Den ene af mændene råber: "Røveri", hvorefter kunden og personalet får besked på at sætte sig ned på gulvet, fortæller vagtchef René Søe Pedersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til Ritzau.

Derefter forsynede røverne sig selv med vedhæng til Pandora-armbånd.

- Så hvis man får sådan noget tilbudt, vil vi meget gerne høre om det, siger vagtchefen.

Han vil ikke oplyse værdien på de røvede smykker, men betegner udbyttet som "middelstort".

Efter røveriet flygter de tre mænd ud ad indgang F i retning mod Gersagerparken, og de er onsdag morgen fortsat ikke fundet.

- Så hvis nogen har bemærket de tre mænd enten før eller efter røveriet, må man gerne henvende sig til os, siger René Søe Pedersen.

To af røverne var af anden etnisk herkomst end dansk og omkring 165-170 centimeter høje. Den ene bar en mørk jakke, lyse joggingbukser, elefanthue og handsker. Den anden var iført mørkt tøj, en maske for munden og handsker.

Den sidste røver beskrives som 20-25 år og var iført en brun skindjakke.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.