Mascha Vang afslører: Rasmus er klar til at få børn

Rasmus er meget glad for børn, skriver Mascha Vang om kæresten, den konservative politiker Rasmus Jarlov. Selv er Rasmus Jarlov stolt af, at tage ansvaret for Mascha Vangs datter.
Foto: Scanpix

Det er ved at være alvor for den konservative folketingspolitiker, Rasmus Jarlov. Han er klar til at få børn.

Det skriver kæresten Mascha Vang på sin blog. Og Rasmus Jarlov bekræfter det på det nærmeste på sin profil på Instagram:

"Seje ting jeg kan sige i dag på arbejde: "Jeg er nødt til at gå. Jeg skal hente børn" og "Uha, uha. Lige i dag er ikke så god. Jeg skal både hente og bringe". Se hvordan koncentrationen og stoltheden lyser ud af mig.", skriver Rasmus Jarlov ved et billede, hvor man kan se hårtoppen af Mascha Vangs datter Hollie Nolia.

Samme billede pryder toppen af Mascha Vangs seneste blog-indgælg "Dét er en stolt mand (der vil være far) …".

Her skriver Mascha Vang, at hun skulle til Aarhus og havde brug for hjælp til at hente datteren. Og her trådte Rasmus Jarlov så til.

- Nu, vi er ved det med børn, så har jeg jo en kæreste, der er i sin bedste alder til den slags. Rasmus er meget glad for børn, og som den konservative politiker, han er, er han også meget konservativ i sine livsindstillinger. Han er en god familiær mand med sunde værdier, og han vil meget gerne hjælpe med Hollie, når det kan lade sig gøre, skriver Mascha Vang blandt andet.

Det er et par måneder siden, at de to offentligt stod frem og erklærede sig for kærestepar. Det skete blandt andet via de sociale medier, hvor Mascha Vang postede billeder fra en kærlighedstur.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.