Mary og Frederik hjælper Margrethe: Ledsager Mexicos præsidentpar

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary skal følge Mexicos præsidentpar, Enrique Peña Nieto og Angélica Rivera, rundt i Danmark.
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er stort lige gamle med det mexicanske præsidentpar, som besøger Danmark om et par uger.
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er stort lige gamle med det mexicanske præsidentpar, som besøger Danmark om et par uger. Foto:Scanpix/arkiv

Det bliver kronprinsesse Mary og kronprins Frederik, som følger Mexicos præsidentpar, Enrique Peña Nieto og Angélica Rivera, rundt i Danmark under deres officielle besøg i landet 13. og 14. april.

Ifølge Billed-Bladet er det oplagt, at det bliver tronfølger-parrets opgave, fordi de under deres besøg i Mexico i 2013 mødte præsidentparret, og fordi de aldersmæssigt er tættere på hinanden. Præsidentparret er henholdsvis 49 og 46 år. Således er det kun et par år, der skiller de to par.

Dronning Margrethe og prins Henrik tager imod de mexicanske gæster i Københavns Lufthavn og er værter under besøget, mens Frederik og Mary skal vise Kronborg Slot i Helsingør frem for gæsterne.

Frederik følger desuden præsidenten til et møde i Dansk Industri, mens Mary tager præsidentfruen med til Børnehusene i Kokkedal. Her arbejdes med projektet 'Fri For mobberi', som Mary Fonden og kronprinsesse Mary står bag.

Desuden er Tjørnegaards Skolen i Gentofte på programmet. Skolen arbejder med et program, hvor Lego indgår i undervisningen.


Fakta

Kronprinsesse Mary er født 5. februar 1972 i Hobart, Australien.

Kronprins Frederik er født 26. maj 1968 i København.

Præsident Enrique Peña Nieto er født 20. juli 1966 i Bandera de México Atlacomulco, México.

Angélica Rivera Hurtado Ormación er født 2. august 1969 i Bandera de México Ciudad de México, México.

Kilde: Wikipedia

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.