Martin Jørgensen: Jeg savner Alexandras børn

Det er synd for børnene, at det skal være sådan, siger Martin Jørgensen 11 måneder efter bruddet med grevinde Alexandra.
-Jeg ser dem desværre ikke længere og det er jeg ked af, fortæller Martin Jørgensen. 
-Jeg ser dem desværre ikke længere og det er jeg ked af, fortæller Martin Jørgensen.  Foto: Ida Marie Odgaard/Scanpix/Arkiv

Grevinden Alexandras eks-mand, Martin Jørgensen, ser ikke sine nu tidligere bonus-børn mere. Og det gør ham ked af det, skriver BT.

Det er 11 måneder siden grevinde Alexandra offentliggjorde bruddet med sin 14 år yngre mand. Siden har 38-årige Martin Jørgensen ikke set prins Nikolai og prins Felix, som nu er 16 og 14 år.

- Jeg ser dem desværre ikke længere, og det er jeg rigtig ked af. Det er synd for børnene, at det skal være sådan. Jeg betragter dem jo stadig som mine egne sønner, fortæller han til BT.

Grevinde Alexandra tvivler på, at savnet er gensidigt. Hun sagde i et interview med BT i maj, at hendes sønner ikke manglede noget følelsesmæssigt eller emotionelt i deres liv.

- Det er noget, jeg ikke tror, de har lyst til. Nu skal jeg ikke tage ordene ud af deres mund. Men når man ser, hvor godt de trives med deres venner, hvor glade, udadvendte og nysgerrige på livet, de er. Og hvordan deres hverdag ikke har ændret sig så meget, er der ikke noget, der mangler, fortalte hun til BT.

Martin Jørgensen og hans nye kæreste, tidligere 'X Factor'-vært Eva Harlou, har netop været på SmukFest i Skanderborg, hvor de blandt andet har hørt Sting og Gnags.

🌳🌳🍀🌿🍃#smukfest #sting #sia #music #friends #food #fun🌿🍃🍀🌿🌳🌱

A photo posted by E V / \ H / \ R L O U (@evaharlou) on


Martin Jørgensen og hans nye kæreste Eva Harlou ved Elle Style Awards i maj i år. Foto: Nils Meilvang/Scanpix/arkiv

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.