Maria Lucia lider stadig under hjernerystelse

Sangerinden Maria Lucia er endnu ikke helt på toppen, efter hun slog hovedet under en forestilling.
Maria Lucia Heiberg Rosenberg spiller i øjeblikket rollen som Aliena i musicaludgaven af Ken Folletts bestseller "Jordens Søjler".
Maria Lucia Heiberg Rosenberg spiller i øjeblikket rollen som Aliena i musicaludgaven af Ken Folletts bestseller "Jordens Søjler". Foto: Simon Skipper/Scanpix

Selv om sangerinden Maria Lucia Heiberg Rosenberg i øjeblikket har stor succes med musicalen "Jordens Søjler", så spiller den succesfulde sangfugl kun på halvt blus.

Maria Lucia Heiberg Rosenberg slog nemlig hovedet kraftigt mod en jernstolpe for snart to uger siden under forestillingen.

Og den hjernerystelse, som hun pådrog sig ved ulykken, har den 32-årige sangerinde endnu ikke rystet helt af sig.

Det skriver hun i et nyt opslag på Instagram.

- Må nok alligevel indse, at jeg stadig ikke er oppe og svinge på 100 procent endnu. 80/20 kalder jeg det for tiden - til den gode side, skriver hun i opslaget, hvor hun har delt et billede af sig selv.

Maria Lucia Heiberg Rosenberg fortæller, at hendes humør ikke fejler noget, og at hun er glad for den støtte, hun har fået efter ulykken.

- Jeg lytter til eksperterne og mærker efter hver eneste dag og hver eneste time. Det føles godt, fordi alle omkring mig forstår, at mit helbred er det vigtigste og trumfer alt andet. Tak, skriver sangerinden i opslaget.

Siden hjernerystelsen indtraf søndag 2. november, har Maria Lucia Heiberg Rosenberg været nødsaget til at aflyse et par af sine forestillinger og i stedet lade suppleanten Silke Biranell overtage rollen som Aliena.

Ved sin side i forestillingen har Maria Lucia Heiberg Rosenberg skuespilleren Laus Høybye i rollen som Jack.

Den danske musicalopførelse af "Jordens Søjler" er den første i verden og fik premiere 12. oktober på Østre Gasværk Teater.

Læs hele Maria Lucias Instagram-opslag her: https://www.instagram.com/p/BMroeX7hEth/?taken-by=lullulamb

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.