Margit blev overfaldet i sit hjem: Troede min mand var død

Et ældre ægtepar blev i sidste uge overfaldet i deres hjem og først fundet, da hjemmeplejen kom forbi næste morgen.
Modelfoto: Scanpix/Iris

Da 80-årige Leif Steffensen natten til den 9. november vågnede for at gå på toilettet, blev han pludselig slået omkuld af ukendte gerningsmænd.

Fra soveværelset kunne hans kone, 76-årige Margit Steffensen, høre tumult, og hun åbnede derfor døren, hvorefter hun med det samme blev slået omkuld.

Det skriver TV2Øst om det voldsomme overfald, som ægteparret, der bor i Tingsted på Falster, i sidste uge var udsat for.

Under overfaldet blev Margit Steffensen blandt andet slået hårdt på øret, så hun var døv i flere minutter efter. Derfor kunne hun heller ikke høre sin mand

- Jeg troede, Leif var død, siger hun til TV2Øst.

Gerningsmændene flåede det smykke, hun havde om halsen, af, og tog også hendes ring. Derefter bagbandt de parret, så de ikke kunne røre sig.

Det var derfor først, da hjemmeplejen næste morgen omkring klokken 09.00 kom forbi, at de blev fundet, og der blev slået alarm. Herefter blev det forslåede par indlagt i et døgn. 

Politiet arbejder stadig på at opklare sagen, og efterlyser i den forbindelse vidner.

-  Vi er interesserede i at høre fra alle, som har været i området fra klokken 03.00 til 04.00, siger efterforskningsleder fra Sydsjælland og Lolland-Falster Politi Søren Ravn-Nielsen til Tv2Øst.

Mændene var ifølge TV2Øst kommet ind gennem et stuevindue, og de bar begge masker, så man kun kunne se deres øjne. Mændene talte noget, der minder om østeuropæisk, men talte svensk til parret. De beskrives som cirka 30 år og 180 centimeter høje. De var iført mørkt tøj.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.