Mangler du inspiration i køkkenet? Her er fire fine madblogs

På madblogs finder du lækker morgenmad, sunde salater, kreative kager og skønne aftensmåltider. Magasinet Isabellas anbefaler fire af de bedste af slagsen.
Få inspiration til at lave lækre desserter, fremragende hovedretter og mundvandsfremkaldende foretter.
Få inspiration til at lave lækre desserter, fremragende hovedretter og mundvandsfremkaldende foretter. SCANPIX arkiv

Blogverdenen er spækket med køkkentryllerier og opfindsomhed. Dygtige og kreative madbloggere serverer dagligt indbydende opskrifter på morgenmad, frokost, snacks og aftensmad. Magasinet Isabellas anbefaler her fire madbloggere, du skal besøge.

Madspild: Brug resterne i dit køleskab. Læs mere på isabellas.dk

Linn Katarina Grubbström – www.frokenkraesen.com

På bloggen Frk. Kræsen bor den svenske Linn Katarina. Her inviterer hun inden for på småkager og lagkager, nemme opskrifter hvor alle kan være med, anbefalinger til hvor du drikker byens bedste kaffe og en omgang øko-smil. De fleste opskrifter på Frk. Kræsen er søde og med et lille svensk touch.

Fem overraskende ting, du kan bruge sukker til. Læs mere på isabellas.dk

Ditte Ingemann – www.thefoodclub.dk

The Food Club er først og fremmest en madblog om Dittes store interesse, passion og appetit for mad. Hun elsker alle aspekter af mad. Både at lave det, spise det, fotografere det og læse om det; netop det prøver Ditte at kanalisere ud gennem sin blog. På The Food Club finder du alt lige fra det sunde til det syndige – hun elsker salater og søde sager, og netop de to emner har hun også skrevet kogebøgerne ’Salater fra The Food Club’ og ’Sunde søde sager fra The Food Club’ om.

Maja Ambeck Vase – www.chocolat.dk

Maja Ambeck Vase forkæler sit og alle andres desserthjerte med bloggen Chocolat.dk, som hun startede i september 2011. På kort tid har Maja skabt en chokoladesucces, og hun har udgivet chokoladekogebogen 'Lykken er chokolade' og er allerede i fuld gang med en isbog, som udkommer i foråret 2015. På bloggen laver hun små ting, der er fulde af smag, så en enkelt bid tilfredsstiller lysten. Og så er hun en chokoladeperfektionist, der gerne går i detaljer med pynten.

Mette Juulsgaard - www.becauseitmatters.dk

En klar holdning til smag og kvalitet ligger bag kreationerne på Mettes blog Because it Matters. Hun har en sød tand, og det ses tydeligt på de mange søde og lækre sager. Det æstetiske udtryk bliver gengivet til perfektion, når Mettes kæreste Martin, der er professionel fotograf, skyder billederne. Hun laver mad efter årstiden, når råvarerne er i sæson og smager allerbedst. Lokale råvarer, økologi og biodynamik er de foretrukne valg, men smagen og kvaliteten går frem for alt hos Mette.

Linda Østergaard, Isabellas.dk, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.