Mand slog og sparkede ung kvindelig bilist

En 49-årig mand er idømt tre måneders ubetinget fængsel for vold mod en 29-årig kvindelig bilist.
Retten i Glostrup har idømt en mand tre måneders fængsel, efter han slog og sparkede en ung kvindelig bilist, mens kvindens børn så på i bilen.
Retten i Glostrup har idømt en mand tre måneders fængsel, efter han slog og sparkede en ung kvindelig bilist, mens kvindens børn så på i bilen. Foto: HJORTH HENNING/Polfoto

Børnene til en 29-årig kvindelig bilist sad i bilen og så på, da en 20 år ældre mand i december gik til angreb på hende.

Overfaldet skete, efter at den 49-årige havde set sig sur på kvinden under en køretur på motorvejen på Københavns Vestegn, oplyser politiet.

I krydset Gladsaxe Ringvej/Dynamovej gik manden op til kvindens bil, tog fat i hende og ruskede hende hårdt.

Herefter slog og sparkede den 49-årige kvinden gentagne gange på kroppen og i hovedet, ligesom han og hans 23-årige søn også udsatte hendes bil for hærværk.

Alt dette skete, mens kvindens mindreårige børn så på i bilen.

Nu har Retten i Glostrup idømt den 49-årige mand, der kommer fra Ringsted, tre måneders ubetinget fængsel for vold.

- Retten idømte tre måneders ubetinget fængsel, selvom den tiltalte ikke tidligere var straffet, hvilket understreger, hvor strengt der ses på vold i trafikken, siger anklager Rasmus Kim Petersen i en udtalelse.

Den 49-årige ankede dommen på stedet, mens hans 23-årige søn tog betænkningstid efter at have fået en betinget dom for hærværk.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.