Mand sigtet for seksuelle overgreb mod børn
En mand blev i sidste uge varetægtsfængslet for en række alvorlige overgreb mod børn.
Af leveret af Nyhedsbureauet Newspaq
MERE
En ny sag om seksuelle overgreb mod børn er dukket op. Denne gang på Lolland-Falster. Arkivfoto.
En ny sag om seksuelle overgreb mod børn er dukket op. Denne gang på Lolland-Falster. Arkivfoto. Foto: MARTIN LEHMANN/POLFOTO


Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har i al hemmelighed fået en 34-årig mand varetægtsfængslet i en sag om "alvorlige seksuelle overgreb mod flere mindreårige børn".

I en pressemeddelelse oplyser politiet, at man 6. november anholdt manden, der kommer Nykøbing Falster-området.

Den 34-årige blev dagen efter fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster. Retsmødet foregik bag dobbeltlukkede døre, og derfor er det ikke muligt at få oplyst detaljer om, hvad manden er sigtet for.

- Sagen kommer først frem nu, fordi vi har haft behov for at få identificeret de forurettede børn, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, til Ritzau.

- Det er en alvorlig sag, understreger han.

Manden blev efter grundlovsforhøret varetægtsfængslet i fire uger.

Ifølge politiet er de involverede familier blevet underrettet om de formodede overgreb, og de nødvendige tiltag til opfølgning på sagen er iværksat af de sociale myndigheder.

Sagen efterforskes i samarbejde med Nationalt Cyber Crime Center, NC3, i Rigspolitiet, og man er kommet på sporet af manden i forbindelse med gennemgangen af beslaglagt børnepornografisk materiale, lyder det.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.