Mand ramt af syv skud - politi efterlyser flugtbil

Nordsjællands Politi hører gerne fra folk, der har set en ny sort Peugeot 108.
Politiets teknikere på arbejde på gerningsstedet, hvor den 26-årige blev skudt ned. En blodig pude og dyne blev fundet på stedet.
Politiets teknikere på arbejde på gerningsstedet, hvor den 26-årige blev skudt ned. En blodig pude og dyne blev fundet på stedet. Scanpix

En 26-årig mand kæmper stadigvæk for sit liv, efter han for en uge siden blev forsøgt likvideret på åben gade i Værløse nord for København.

Manden, der ifølge politiet har relationer til grupperingen VHK fra Bagsværd, blev ramt af syv skud; et i hovedet, et i brystet og fem i maven

Han overlevede, men er hårdt kvæstet, og det har ikke været muligt for politiet at afhøre ham.

En ny sort Peugeot 108 efterlyses nu af Nordsjællands Politi i forbindelse med sagen. Det skriver Ekstra Bladet. Vidner har fortalt, at gerningsmændene flygtede i den sorte Peugeot efter drabsforsøget. Den kørte i østlig retning fra gerningsstedet.

- Vi vil meget gerne have oplysninger om bilen, hvis nogen har set den i området eller har fundet den et sted, siger efterforskningsleder Lau Lauritzen, Nordsjællands politi, til Ekstra Bladet.

Vidner har fortalt, at der var tre gerningsmænd om at skyde den 26-årige ned. På gerningsstedet blev efterladt cirka 14 patronhylstre. Drabsforsøget fandt sted tirsdag 3. marts kl. 19.38 ved Vesterbo Vænge og Kirke Værløsevej i Værløse.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på tlf. 114.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.