Mand ramt af skud: Blev fundet i buskads

34-årig mand blev ramt af et skud i læggen. En rød bil med fire personer sættes i forbindelse med hændelsen.
Politiet leder efter gerningsmanden bag en skudepisode i Brøndby. En 34-årig mand blev ramt i læggen. Arkivfoto
Politiet leder efter gerningsmanden bag en skudepisode i Brøndby. En 34-årig mand blev ramt i læggen. Arkivfoto Foto: Colourbox/free

Politiet var torsdag aften talstærkt til stede ved Brøndbyøster Station på den københavnske vestegn, fordi en mand var blevet skudt i benet.

Politiet har nu afsluttet sine undersøgelser på stedet, men er endnu ikke kommet ret meget tættere på en opklaring af sagen.

Der er ikke foretaget nogen anholdelser, og det eneste konkrete spor stammer fra vidner, der har set en bil i nærheden af gerningsstedet.

- Der er tale om en rød bil med angiveligt fire personer i. Den er set køre derfra i ukendt retning, siger Peter Grønbæk, vagtchef ved Københavns Vestegnens Politi, kort efter midnat.

Hændelsen blev anmeldt til politiet klokken 20.42. Offeret, en 34-årig mand fra lokalområdet, blev ramt af et enkelt skud i den ene læg.

- Han blev kørt til behandling på skadestuen, efter at han var blevet fundet i et buskads, hvor han formentligt var søgt hen for at skjule sig for gerningsmændene, siger vagtchefen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.