Mand med knivstik i halsen blev kørt 40 kilometer til politiet

En 48-årig mand er uden for livsfare, efter at han blev stukket ned i Sakskøbing. 22-årig er anholdt.
En 48-årig mand blev kørt fra Sakskøbing til Vordingborg med et knivstik i halsen. En 22-årig mand er anholdt. Arkivfoto.
En 48-årig mand blev kørt fra Sakskøbing til Vordingborg med et knivstik i halsen. En 22-årig mand er anholdt. Arkivfoto. Foto: Colourbox/Free

En 48-årig mand mødte mandag aften op på politistationen i Vordingborg med et knivstik i halsen og flere mindre knivlæsioner i hovedet.

- Det viste sig, at han var blevet stukket i Sakskøbing omkring 40 kilometer væk, fortæller vagtchef Tom Stysiek fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Han forklarede, at en kammerat havde kørt ham til Vordingborg og sat ham af i nærheden af politistationen, fortsætter han.

Knivofferet blev med helikopter fløjet til Rigshospitalet, og han skulle være uden for livsfare.

En 22-årig mand er efterfølgende blevet anholdt i Sakskøbing.

- Det er sket på baggrund af vidneudsagn og vores egen efterforskning. Han er sigtet for grov vold og vi regner med, at han skal fremstilles i grundlovsforhør i morgen, siger Tom Stysiek mandag aften.

Ifølge vagtchefen er motivet til drabet ikke kendt, og han vil mandag aften ikke oplyse de nærmere omstændigheder ved knivstikkeriet.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.