Mand med banderelationer anholdt for skyderi

En mand skal i grundlovsforhør, da politiet har sigtet ham for at have været involveret i en skudepisode.
En mand med banderelationer er anholdt i forbindelse med en skudepisode, der fandt sted i Næstved, i starten af måneden.
En mand med banderelationer er anholdt i forbindelse med en skudepisode, der fandt sted i Næstved, i starten af måneden. Foto: Colorbox.dk/free

En mand med banderelationer er anholdt i forbindelse med en skudepisode i Næstved i begyndelsen af oktober. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Manden blev anholdt mandag aften og bliver fremstillet i grundlovsforhør senere tirsdag.

- Vores arbejde med skudsagen førte i går aftes til, at en ung mand fra lokalområdet med forbindelse til bandemiljøet i Næstved blev anholdt.

- Han er sigtet for at medvirke i skudepisoden, siger politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Da politiet stadig mangler at anholde mindst én gerningsmand, vil det anmode om, at grundlovsforhøret bliver holdt for lukkede døre.

Det var 4. oktober kort før midnat, at politiet fik en anmeldelse om, at der var blevet afgivet mindst to skud mod en privat adresse i Næstved.

Skuddene ramte ikke nogen, men var ifølge politiet rettet mod en banderelateret person, som opholdt sig på adressen.

Det var angiveligt to personer, som affyrede skuddene. De flygtede efterfølgende fra stedet i en bil. Politiet hører gerne fra vidner, som kan have oplysninger til sagen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.