Mand forsøgt kørt ned: Nu efterlyser politiet disse vidner

Politiet vil gerne tale med to reklamebude og en mand i mørkt tøj, som måske har overværet en forbrydelse.
Det er blandt andet disse to piger, som politiet vil i kontakt med. De har ikke gjort noget galt, men har muligvis overværet en forbrydelse.
Det er blandt andet disse to piger, som politiet vil i kontakt med. De har ikke gjort noget galt, men har muligvis overværet en forbrydelse.

Politiet efterlyser nu vidner til en sag om et groft overfald i Horsens, som fandt sted den 19. maj. Det skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Forbrydelsen fandt sted på parkeringspladsen ved siden af Tordenskjoldsgade 23 bag spisestedet Madkassen den 19. maj klokken 21.09. Her forsøgte tre gerningsmænd at påkøre Madkassens 33-årige ejer i en Audi A4, men endte med i stedet at køre direkte ind i den 33-åriges bil, skriver Ekstra Bladet.

De tre mænd gik bagefter ud ad bilen, og den ene trak en kniv. Den 33-åriges bror, som befandt sig i den påkørte bil, begyndte imidlertid at råbe af de tre mænd, hvilket fik dem til at flygte til fods.

Politiet har ved hjælp af videoovervågning fundet frem til tre potentielle vidner til forbrydelsen, nemlig en mand i mørkt tøj, som kommer gående hen ad Tordenskjoldsgade på gerningstidspunktet, og to piger, som uddeler reklamer på gaden få minutter efter.

De tre er muligvis ikke klar over, at de har været vidne til en alvorlig forbrydelse.

Men politiet beder nu offentligheden om at identificere de tre, så politiet kan tale med dem om, hvad de evt. har overværet.

Hvis du har oplysninger om forbrydelsen eller om vidnernes identitet, bedes du kontakte politiet på telefonnummer 114.


Her er den mand, som kom gående
hen ad gaden på gerningstidspunktet.


Her går han den anden vej. I baggrunden
ses gerningsmændenes bil, som de
forsøgte at påkøre den 33-årige med.


Disse to reklamebude kan også have overværet forbrydelsen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.