Mand fængslet for voldtægt og drabsforsøg

En 33-årig mand er varetægtsfængslet for grov vold, voldtægt og drabsforsøg ved at skubbe kvinde i havn.
Den 33-årige er sigtet for at skubbe kvinden i Københavns Havn, hvorefter han blev stående ved havnekanten og så på uden at hjælpe. Arkivfoto.
Den 33-årige er sigtet for at skubbe kvinden i Københavns Havn, hvorefter han blev stående ved havnekanten og så på uden at hjælpe. Arkivfoto. Foto: THOMAS BORBERG/POLFOTO

En kvinde blev skubbet i Københavns Havn og efterladt natten til søndag. Samme nat blev hun voldtaget og udsat for grov vold i en skurvogn på Kalvebod Brygge.

En 33-årig mand er mandag blevet varetægtsfængslet for forbrydelsen i 10 dage i Dommervagten i København, hvor han nægtede sig skyldig.

Den 33-årige er sigtet for at skubbe kvinden i Københavns Havn, hvorefter han blev stående ved havnekanten og så på uden at hjælpe.

Kvinden frygtede for sit liv, og hun lagde sig stille i vandet med hovedet nedad for at spille død. Herefter forlod den 33-årige mand havnekanten uden at tilkalde hjælp ifølge sigtelsen.

Vandet var koldt, og kvinden var angiveligt påvirket af alkohol, så politiets jurister vurderer handlingen til at være drabsforsøg.

Kvinden kom dog op uden hjælp, og den 33-årige er også sigtet for at have voldtaget hende i tidsrummet mellem 02 og 05.45 i en skurvogn ved Puggårdsgade.

Voldtægten var ifølge sigtelsen så voldelig, at kvinden besvimede.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.