Mand får dybe flænger i ansigtet efter knivstik på Amager

Et drikkelag udviklede sig til en blodig aften for en 32-årig mand. Han blev skåret i både ansigt og arm.
Politiet leder natten til lørdag efter en formodet gerningsmand til et knivstikkeri på Amager.
Politiet leder natten til lørdag efter en formodet gerningsmand til et knivstikkeri på Amager. Foto: Kristian Kirk Mailand/Maimento/Colourbox

Politiet er natten til lørdag på jagt efter en formodet gerningsmand til et knivstikkeri på Amager, hvor en 32-årig mand blev stukket både i ansigtet og i underarmen.

Den blodige episode udspillede sig på Amager fredag aften i forbindelse med et drikkelag, fortæller Kenneth Jensen, central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

- Vi får klokken 22.12 en anmeldelse om uorden i en opgang i Augustagade. Vi kommer derud og træffer en forurettet, der er blevet snittet med en kniv i ansigtet og underarmen, siger Kenneth Jensen til Ritzau.

- Forurettede forklarer, at episoden skete ved et drikkelag i en lejlighed i samme opgang. Da vi kommer op i lejligheden, finder vi ikke den mistænkte, men forurettede har givet os et navn, som vi arbejder videre med, lyder det videre.

Det 32-årige offer for knivstikkene har på intet tidspunkt været i livsfare, men han er blevet bragt til hospitalet for at blive behandlet for sine kvæstelser.

- Knivstik er altid alvorligt, og der er tale om dybe flænger, siger Kenneth Jensen.

Den 32-årige mand var fattet nok til at blive afhørt af politiet om episoden.

Politiet satser på at få samlet puslespillet i sagen og forhåbentlig finde frem til den formodede gerningsmand i løbet af natten. Samtidig har man også sikret sig en kniv til beviskataloget.

- Vi har fundet en kniv, som vi mener, er gerningsvåbnet. Der er tale om en køkkenkniv, siger den centrale efterforskningsleder.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.