Mand efterlyses for medvirken til bankrøveri i Hvidovre

Københavns Vestegns Politi efterlyser 19-årige Jihad Karroum for medvirken til røveri mod Danske Bank-filial.
19-årige Jihad Karroum er efterlyst for afpresning og medvirken til et bankrøveri. Nu beder Københavns Vestegns Politi offentligheden om hjælp til at finde ham.
19-årige Jihad Karroum er efterlyst for afpresning og medvirken til et bankrøveri. Nu beder Københavns Vestegns Politi offentligheden om hjælp til at finde ham. Foto: /free

Politiet efterlyser en 19-årig mand, der mistænkes for afpresning og medvirken til et røveri mod Danske Banks filial på Hvidovrevej 135 tilbage i november i år.

Det skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om Jihad Karroum, der beskrives som 174 centimeter høj, almindelig af bygning og med mørkt hår. Han har ingen fast bopæl, men færdes blandt andet i Avedøre Stationsby i Hvidovre.

- Den unge mand ved godt, at vi leder efter ham, og jeg vil derfor opfordre ham til at melde sig selv først som sidst, siger politikommissær Henrik Hougaard.

- Samtidig opfordrer vi andre borgere til at kontakte os, hvis de kender til hans færden. Det er ganske alvorlige forbrydelser, han er mistænkt for, siger politikommissæren.

Kort efter røveriet mod Danske Bank blev to unge mænd anholdt, og de er nu dømt for røveriet.

Men ifølge politiet er der flere gerningsmænd, som har afpresset de to bankrøvere, der står bag røveriet.

I sidste uge blev to mænd på 17 og 19 år varetægtsfængslet for medvirken til røveriet, samt vold og afpresning mod de to bankrøvere.

Ifølge politiets sigtelse slap de to bankrøvere af sted med 105.000 kroner.

Har man informationer vedrørende Jihad Karroum, så bedes man kontakte Københavns Vestegns Politi på 43861448.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.