Mand død i voldsom ulykke: To lastbiler kørte frontalt sammen

To lastbiler kørte fredag formiddag frontalt ind i hinanden på Østre Ringvej i Ringsted, oplyser politiet.
Politiet melder om tre tilskadekomne i Ringsted. En er fløjet med helikopter til Rigshospitalet. To danske lastbiler er stødt frontalt sammen (arkivfoto).
Politiet melder om tre tilskadekomne i Ringsted. En er fløjet med helikopter til Rigshospitalet. To danske lastbiler er stødt frontalt sammen (arkivfoto). Foto: Colourbox/Free

En lastbilchauffør har fredag mistet livet i en ulykke med to lastbiler i Ringsted, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

To andre mænd blev kvæstet, da de to lastbiler kørte frontalt sammen på Østre Ringvej klokken 11.23.

Den dræbte var ifølge politiet 43 år og fra Roskilde.

Han havde en passager i bilen. Det var en 33-årig mand fra Vordingborg, der blev hårdt såret ved ulykken. Han er blevet kørt til Køge Sygehus, hvorfra han siden er overført til Rigshospitalets traumeafdeling.

Føreren af den anden lastbil er en 48-årig mand fra Gentofte, som efter ulykken er blevet fløjet med lægehelikopter til Rigshospitalet.

Begge mænd er i kritisk tilstand, oplyser vagtchef René Søe Pedersen, Midt- og Vestsjællands Politi fredag aften.

Politiet måtte efter ulykken spærre Østre Ringvej for trafik i begge retninger nær ulykkesstedet, da en af lastbilerne skulle tømmes for gods. Det tog omkring fire timer, før vejen kunne åbnes igen.

Den dræbte var fører af en lastbil fra slagteriet Danish Crown i Ringsted, mens den ene af de hårdt sårede mænd var chauffør i en lastbil med byggeaffald.

Politiet har endnu ikke fået kortlagt, hvordan det kunne gå til, at lastbilerne tørnede sammen.

En bilinspektør har undersøgt ulykkesstedet og de havarerede lastbiler, men der vil gå et stykke tid, før resultatet af undersøgelserne foreligger. Desuden skal politiet afhøre vidner, der overværede ulykken.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.