Mand død i brand han selv prøvede at slukke

Ifølge politiet tyder noget på, at manden havde røget i sin seng, hvorefter der var gået ild i nogle lagener.
En mand på 58 år er torsdag aften omkommet, efter at der udbrød brand i hans rækkehus i Kjellerup nord for Silkeborg. Det oplyser politiet. Arkivfoto.
En mand på 58 år er torsdag aften omkommet, efter at der udbrød brand i hans rækkehus i Kjellerup nord for Silkeborg. Det oplyser politiet. Arkivfoto. Foto: Colourbox/free

En 58-årig mand er sent torsdag aften død, efter at der opstod brand i hans rækkehus på Christensensvej i Kjellerup nord for Silkeborg, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til Ritzau.

- Manden boede alene i huset. Vores teknikere skal nu undersøge, hvordan branden er opstået. Vi har en mistanke om, at det kan skyldes, at han har røget i sengen, siger vagtchef Jens Claumarch.

- De første røgdykkere, der rykker ind i bygningen, bemærker, at der ligger noget sengetøj i en vask, hvor der er gløder i, og vandhanen står stille og roligt og løber. Det kan tyde på, at han har forsøgt at slukke branden og så har forladt det igen, hvorefter han er bukket under for røgen, siger vagtchefen om den foreløbige teori om brandårsagen.

Beboere i området kontaktede 112 første gang klokken 21.06, og kort før midnat blev manden erklæret død.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.