Mand bliver stukket i maven under opgør i Kolding

I Kolding er to mænd stukket ned. Den ene med kniv i et større slagsmål, den anden med skruetrækker af veninde
Under et større slagsmål blev en mand stukket ned med kniv i Kolding. Blot en halv time tidligere blev en mand stukket i halsen af en veninde et andet sted i byen. Ingen af ofrene skulle være i livsfare. Arkivfoto.
Under et større slagsmål blev en mand stukket ned med kniv i Kolding. Blot en halv time tidligere blev en mand stukket i halsen af en veninde et andet sted i byen. Ingen af ofrene skulle være i livsfare. Arkivfoto. Foto: Colourbox/free

To grupper havde tilsyneladende aftalt at mødes for at afgøre en form for mellemværende på en parkeringsplads ved sygehuset i Kolding.

Det mener Sydøstjyllands Politi, der sent mandag eftermiddag blev kaldt ud til et større slagsmål på Marielundsvej.

- Da vi når frem, er mange på vej væk, og biler kører fra stedet, fortæller vagtchef Hans Hoffensetz til Ritzau.

Kort efter får politiet besked om, at en mand har henvendt sig på skadestuen med et knivstik i maven.

- Jeg kender ikke nærmere til hans tilstand, men umiddelbart skulle den ikke være kritisk, siger vagtchefen.

Omkring 16 personer i 20'erne og 30'erne deltog i slagsmålet, og politiet har ud over offeret fået kontakt til seks-syv personer, som menes at have været med, og som er ved at blive afhørt.

- Men ingen er særligt meddelsomme, og vi er endnu ikke sikre på, hvem offeret er, forklarer Hans Hoffensetz.

Opgøret kom kun godt en halv time efter, at politiet klokken 17.03 blev kaldt til Kløvervej, hvor en 47-årig mand var blevet ramt i halsen med en skruetrækker foran Rema 1000.

- Han kommer op at skændes med en kvindelig bekendt, og på et tidspunkt hiver hun en skruetrækker frem og stikker ham. Han skulle dog ikke være kommet alvorligt til skade, siger Hans Hoffensetz.

Kvinden er anholdt og vil blive sigtet for grov vold. Først tirsdag vil anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi afgøre, om hun skal fremstilles i grundlovsforhør.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.