Manchester City ser frem til revanche

I Manchester City er man optimistisk forud for 1/8-finalen mod Barcelona - trods nederlag sidste år.
Manchester City ser frem til at kunne revanchere mod FC Barcelona. Til venstre er det Samir Nasri og til højre Frank Lampard.
Manchester City ser frem til at kunne revanchere mod FC Barcelona. Til venstre er det Samir Nasri og til højre Frank Lampard. Foto: Nick Potts/PA WIRE/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Ved mandagens Champions League-lodtrækning blev det slået fast, at storholdene Manchester City og FC Barcelona skal møde hinanden i 1/8-finalen.

Manchester Citys sportsdirektør, den tidligere Barcelona-spiller, Txiki Begiristain, ser frem til topopgøret.

- Vi har masser af selvtillid, i forhold til den måde vi kvalificerede os på ved at slå Bayern München hjemme og Roma på udebane. Spillerne vil kæmpe hårdt for at komme i form og have selvtilliden på plads før kampene.

- Vi har forbedret vores hold siden sidste sæson, og vi har en del kvalitet oppe foran, siger han.

Nogenlunde samme reaktion finder man i Barcelona-lejren.

- Det var det samme udfald for et år siden. Det var en meget svær kamp, og vi ser frem til den, siger Barcelonas sportsdirektør, Andoni Zubizarreta.

Netop disse to hold stod over for hinanden i sidste års 1/8-finale. Her var FC Barcelona overlegen og vandt begge kampe mod den engelske klub. Først 2-0 på udebane, dernæst 2-1 på Camp Nou.

Første opgør i hver af de otte 1/8-finaler spilles 17., 18., 24. og 25. februar, mens de otte returkampe spilles 10., 11., 17. og 18. marts.

/ritzau/AFP

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.