Manager: Magnussen kan satse eller spille på det sikre

Efter McLaren-exit skal Kevin Magnussen afveje, om han vil satse alt på Formel 1, siger Dorte Riis Madsen.
Kevin Magnussen har flere muligheder på hånden efter McLaren-exit.
Kevin Magnussen har flere muligheder på hånden efter McLaren-exit. Foto: JAN SOMMER/POLFOTO

Fredag blev det en kendsgerning, at racerkøreren Kevin Magnussen stopper hos McLaren, hvor han i denne sæson har været reservekører.

Dermed er jagten på at finde et nyt team gået ind i en ny fase. Magnussen har selv sagt i et interview med motorsport.com, at han har flere muligheder for 2016-sæsonen.

Magnussens manager, Dorte Riis Madsen, fortæller til Ritzau, at det lige nu handler om, hvor meget Magnussen tør gamble.

- Lige nu er essensen i det hele, om man skal satse på en mulighed, man ikke ved, om er der reelt - eller spille på det sikre.

- Hvis Kevin føler, at det er muligt at få et af de tilbageværende sæder i Formel 1, skal han højst sandsynligt vente på besked noget tid endnu, samtidigt med at han risikerer, at en anden mulighed uden for Formel 1, der måske ligger til højrebenet, forpasser sig.

- Spørgsmålet for Kevin er, hvor længe han tør vente. Omvendt sikrer Kevins kvaliteter, at der kan være teams udenfor Formel 1, der er klar til at vente på udfaldet i Formel 1, siger Dorte Riis Madsen.

Uanset står Magnussen med gode muligheder for at køre løb i næste sæson.

- Det er hævet over enhver tvivl, at Kevin går efter en plads i Formel 1, indtil sidste mulighed er udtømt. Bliver der ikke plads til Kevin i Formel 1, er der gode muligheder andre steder, siger manageren.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.