Malmö FF melder CL-udsolgt efter 28 minutter

Der var stor rift om billetterne til Malmös kampe i Champions League, da de torsdag blev sat til salg.
Den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic gæster sammen med PSG Zlatans hjemby Malmø i Champions League. Efterspørgslen på billetter til den kamp er enorm.
Den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic gæster sammen med PSG Zlatans hjemby Malmø i Champions League. Efterspørgslen på billetter til den kamp er enorm. Foto: Jonas Ekstromer/AP

Flere havde ligget i kø siden onsdag, og da billetterne til den svenske klub Malmö FF's tre hjemmekampe i Champions League-gruppespillet blev sat til salg, blev de revet væk.

Sydsvenskan.se skriver, at 3000 billetpakker blev langet over skranken på 28 minutter, så den røde udsolgt-lampe kunne tændes, mens der stadig var masser af fodboldglade mennesker i kø. Flere af billetterne blev også solgt over internettet.

Dermed bliver der helt fyldt, når Paris Saint-Germain med bysønnen Zlatan Ibrahimovic kommer til byen, lige som der også bliver fuldt på lægterne til opgørene mod Shakhtar Donetsk og Real Madrid.

Totalt er der plads til 20.500 tilskuere, når Malmö spiller europæiske kampe.

Klubbens sæsonkortindehavere havde dog fået mulighed for at købe billetter på forhånd, hvorfor det kun var løssalgsbilletter, som torsdag var sat til salg.

Skulle der være billetter, som bliver sendt retur, vil de blive solgt på kampdagen, oplyser klubben.

/ritzau/TT

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.