Magnussen ude igen - Alonso klar til Malaysia

Kevin Magnussen er tæt på endegyldigt at være tilbage i reserverollen. Fernando Alonso består første lægetjek.
Kevin Magnussen kommer ikke til at køre grandprixet i Malaysia.
Kevin Magnussen kommer ikke til at køre grandprixet i Malaysia. Foto: Wong Maye-E/AP

Håbet om en ny tur bag rattet i en McLaren til Formel 1-grandprixet i Malaysia, som køres på søndag, er skrumpet yderligere for danske Kevin Magnussen.

Fernando Alonso har ifølge Sky Sports bestået de første lægetjek hos den internationale motorsportsunion FIA, og han har derfor fået grønt lys til at rejse til Malaysia sammen med McLaren-teamet for at forberede sig til løbet i weekenden.

Dermed tyder alt på, at spanieren atter vil agere teamkammerat til Jenson Button, når de røde lys slukkes på søndag, og McLaren skal jagte oprejsning for årets første løb i Australien, hvor vikaren Magnussen end ikke kom i gang i løbet.

Fernando Alonso skal igennem yderligere to test på Sepang-banen i Malaysia torsdag, inden han endegyldigt er meldt køreklar til grandprixet. Ifølge hans manager Luis Garcia Abad er der tale om en ren formalitet, skriver Sky Sports.

I en træning op til Formel 1-sæsonen forulykkede Alonso, som pådrog sig en hjernerystelse og midlertidige hukommelsestab.

Alonso erstattede inden denne sæson Kevin Magnussen i den ene af de to McLaren-biler, som skal forsøge at genrejse teamet, der halter efter især Mercedes. McLaren har ikke vundet et grandprix siden 2012.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.