Magnussen slutter blandt de langsomste i sidste træning

I lørdagens afsluttende træning kunne McLaren-racerne igen ikke følge med Formel 1-konkurrenterne.
Kevin Magnussen var blandt de langsomste kørere ved den sidste træning før Formel 1-grandprix i Australien.
Kevin Magnussen var blandt de langsomste kørere ved den sidste træning før Formel 1-grandprix i Australien. Foto: Rob Griffith/AP

Heller ikke i den sidste træning op til søndagens Formel 1-grandprix i Australien imponerede Kevin Magnussen i sin McLaren-racer.

Danskeren sluttede som nummer 16 i træningen, der er den sidste test, inden der senere lørdag køres kvalifikation i Melbourne.

Kevin Magnussen var dog en anelse hurtigere end holdkammeraten Jenson Button, der endte træningen som nummer 17 - en enkelt placering efter danskeren.

På den positive side fik både Magnussen og Button kørt en god portion omgange i deres biler, som har voldt McLaren store vanskeligheder i optakten til Formel 1-sæsonen.

Igen viste Mercedes-teamet, at der nok er noget om snakken, når Lewis Hamilton og Nico Rosberg er udråbt som favoritter i sæsonpremieren.

Den forsvarende verdensmester Lewis Hamilton satte den bedste tid under træningen, mens Mercedes-makker Nico Rosberg endte som nummer tre.

Sebastian Vettel, der i vinterpausen er skiftet til Ferrari, maste sig ind imellem de to på andenpladsen.

De respektive Formel 1-teams bruger normalt træningerne til at afprøve forskellige ting, så det er vanskeligt at konkludere noget om det indbyrdes styrkeforhold udelukkende ud fra træningerne.

Kevin Magnussen og resten af Formel 1-feltet kører kvalifikation lørdag morgen klokken syv dansk tid. Her kæmper kørerne om pole position i søndagens grandprix.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.