Magnussen skal køre Formel 1

Den unge danske racerkører Kevin Magnussen skal kører Formel 1 igen, da han afløser Fernando Alonso, som alligevel ikke er klar.
Kevin Magnussen skal køre sæsonåbningen i stedet for Alonso, der ikke er blevet klar efter sit uheld.
Kevin Magnussen skal køre sæsonåbningen i stedet for Alonso, der ikke er blevet klar efter sit uheld. Foto: MF BJ**LON**/AP

Den danske Formel 1-reserve Kevin Magnussen får en ny chance i motorsportens mest prestigefyldte klasse, når sæsonen bliver skudt i gang i Australien om knap to uger.

Fernando Alonso, der ellers har overtaget McLaren-Honda-sædet fra Magnussen, er nemlig ikke kommet sig efter det uheld, han var ude for i Barcelona 22. februar, og derfor tager Magnussen pladsen i sæsonpremieren.

- Hans læger har rådet ham til ikke at deltage i det forestående australske grandprix, som bliver kørt 13.-, 14.- og 15. marts, skriver McLaren-Honda om Alonso i en pressemeddelelse.

- Fernando har forstået og accepteret det råd, og de to McLaren-Honda-biler vil i Australien blive kørt af Fernandos holdkammerat Jenson Button og holdet test- og reservekører Kevin Magnussen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.