Magnussen om Silverstone: Det var en kamp med banen

Racerkøreren Kevin Magnussen ræsede på en våd bane i det britiske grandprix, hvor det kun blev til 17.-plads.
Renault-køreren Kevin Magnussen og de andre formel 1-kørere ræsede søndag, hvor Hamilton var hurtigst igennem de 52 omgange.
Løbet blev kørt på en våd bane, og de første fem omgange blev kørt bag en safety car, så kørerne ikke kunne køre særligt hurtigt eller overhale.
Renault-køreren Kevin Magnussen og de andre formel 1-kørere ræsede søndag, hvor Hamilton var hurtigst igennem de 52 omgange. Løbet blev kørt på en våd bane, og de første fem omgange blev kørt bag en safety car, så kørerne ikke kunne køre særligt hurtigt eller overhale. Foto: Luca Bruno/AP

Lewis Hamilton (Mercedes) sejrede suverænt i søndagens britiske grandprix på Silverstone, mens Renault-holdet med Kevin Magnussen og Jolyon Palmer igen lå i den tunge ende.

Danske Magnussen endte på en 17.-plads, mens holdkammeraten Palmer måtte udgå undervejs i løbet, efter han længe lå bagest.

Regnen silede ned over den britiske bane inden løbet, så kørerne måtte køre de første fem omgange på den våde bane bag en safety car.

- De holdt måske safety car på banen, et par omgange mere end de behøvede. Bagefter kørte jeg i pitten, ligesom mange andre gjorde. Når man kører i pitten med en fra samme team, laver man et hul, så der tabte jeg en masse sekunder.

- Efter det var det bare lidt en kamp med banen. Vi fik vi ikke rigtigt noget ud af det. Jeg tror ikke rigtigt, vi kunne have gjort så meget anderledes, siger Magnussen til TV3 Sport efter løbet.

Magnussen blev selv trukket ud af løbet efter 51 af de 52 omgange. På den måde kunne han uden straf få en ny gearkasse inden næste løb, og samtidig havde danskeren kørt så langt, at han blev noteret for sin 17.-plads.

- Vi gjorde, hvad vi kunne. Det var selvfølgelig ærgerligt at køre i pit til sidst, siger den danske racerkører til tv-stationen.

Han kan nu se frem mod det ungarske grandprix, der køres om to uger.

- Det glæder jeg mig til. Nu skal vi lige tilbage og arbejde lidt og se, om vi kan forbedre tingene til Ungarn, siger Magnussen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.