Magnussen er okay efter stor ulykke i Le Mans-træning

Jan Magnussen forulykkede under torsdagens træning forud for Le Mans, men han skulle være okay.
Chevrolet Corvette C7 med Jan Magnussen bag rattet forulykkede torsdag i optakten til Le Mans, der køres lørdag.
Chevrolet Corvette C7 med Jan Magnussen bag rattet forulykkede torsdag i optakten til Le Mans, der køres lørdag. Foto: JAN SOMMER/POLFOTO

Der gik givetvis et chok gennem mange danske motorsports- og Le Mans-fans torsdag aften, da Jan Magnussen mistede herredømmet over sin Corvette.

Ifølge Ekstra Bladet kunne Magnussen dog efter noget tid selv klikke selen op og komme ud af bilen, hvorefter han blev fragtet til undersøgelse på løbets Medical Center.

Og fra Magnussen-lejren forlyder det også, at han er okay trods den svært beskadigede bil.

- Han har kaldt over radioen flere gange og sagt, at han er okay, siger hans kone, Christina Magnussen, ifølge TV2 Sport.

Danskeren havde været på banen i under en time, da det gik i galt i den berømte og berygtede Porsche-kurve, som har sendt adskillige biler af banen gennem tiden.

Magnussens uheld betyder sandsynligvis, at bilen ikke kommer i aktion i kvalifikationen, hvorfor det i hvert fald ikke bliver til en god startposition.

Der er ikke kommet nogen melding fra Corvette-teamet om, hvorvidt Magnussens deltagelse er i fare, men at dømme ud fra hans tilstand, da han kom ud af bilen, så han ud til at være okay.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.