Magnus Heunicke midt i valgkampen: Bager 43 pizzasnegle

Den travle valgkamp sætter en dæmper på familiehygge og fritid for alle, der kæmper om en plads i Folketinget. Det er også tilfældet for transportministeren, hvis børn glæder sig til det hele er slut.
Der bliver ført valgkamp, men transportministeren har også fået tid til at se sin familie.
Der bliver ført valgkamp, men transportministeren har også fået tid til at se sin familie. FOTO: Scanpix

Der bliver holdt taler, delt meninger og ventet … på at valget endelig skal nå sin afslutning på torsdag. Det ser især mænd, koner og børn til de, der fører valgkamp, frem til. 

Det er det samme i Magnus Heunickes familie, kan man læse på socialdemokratens Facebook-side:

- Så er jeg klar til slutspurten i valgkampen. Godt at komme hjem her til aften og kysse familien, læse lektier med vores ældste i 3. klasse, løbe en tur i Herlufsholmskoven m min hustru, vaske mine yndlingsskjorter - og bage de her 43 pizzasnegle til pigernes madpakker, skriver han - se updaten nederst i artiklen.

Tid til vise kærlighed

Magnus Heunicke er gift med Nina Groes, og sammen har de to børn. Magnus Heunicke skriver, at især den ene af de to piger glæder sig til, der igen bliver tid til hygge i familien:

- Vores yngste, der går i 0. klasse, var kun tre år sidste gang, så det hele er nyt for hende. Hun sagde, da jeg puttede hende, at hun glæder sig sådan til på fredag - for så skal vi spise morgenmad sammen igen.

Mon ikke den populære transportminister også glæder sig til tid og samvær med familien. Han er i hvert fald klar over, at selvom en valgkamp er vigtig, er kærlighed trods alt mere vigtig:

- Fik mig til at tænke på: Vi er alle sammen mennesker, der har familie og venner, drømme og længsler - og forhåbentlig masser af kærlighed i vores liv. Det gælder alle kandidater fra alle partier. Tænk hvis debatten frem til valgdagen kunne vise det. Ikke for at skjule uenighederne, for de er jo en del af demokratiet. Men for at behandle hinanden og det hverv, vi kæmper om at få lov til at udføre, med den respekt, det egentlig fortjener.

Så er jeg klar til slutspurten i valgkampen. Godt at komme hjem her til aften og kysse familien, læse lektier med vores ...

Posted by Magnus Heunicke on 14. juni 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.