Mads Steffensen: Kvinder bliver klogere med alderen

Han kender om nogen til danskernes private problemer og kan erklære, at de danske mænd står i stampe, og kvinderne har fat i den lange ende.
Mads Steffensen har en klar holdning til forskellen mellem kønnene: Kvinderne har fat i den lange ende og mændene har ikke
Mads Steffensen har en klar holdning til forskellen mellem kønnene: Kvinderne har fat i den lange ende og mændene har ikke Scanpix

Mads Steffensen er med sin værtsrolle på DR's Mads & Monopolet en af de personer i Danmark, der må siges at have bedste indblik i vi danskeres hverdagsproblemer og liv. Men hvordan vil han så ud fra det beskrive forskellen på kønnene?

LÆS OGSÅ: Dette skal du spise til aftensmad i dag

Det gør han i magasinet Liv og det ser altså sort ud for mændene:

- Jeg synes, at kvinder bliver klogere og klogere med alderen, hvorimod det nogle gange virker, som om den danske mand står lidt i stampe, siger Mads Steffensen til magasinet.

Han fortæller, hvordan den danske mand har svært ved at tage en beslutning eller rykke, når der skal rykkes. I stedet spørger han først kæresten om lov …

- …hvis jeg skal være lidt firkantet, så er den dansk mand blev lidt af et skvat, mens kvinderne har fat i den lange ende.

LÆS OGSÅ: På vægten: Så tit skal du veje dig

En stærk kvinde

Selv kan Mads Steffensen, der er gift med juristen Marianne og far til tre børn, godt lide en kvinde i rødt – når en kvinde har en rød kjole på, så er hun mest sexet.

Og så er han vild med Suzanne Bjerrehus, som han ofte har med i Mads & Monopolet. Hun er 100 procent kvinde, fordi hun både er fræk, naiv, begavet, upassende, sjov og meget mere end det. Med hende ved man aldrig hvilken vej vinden blæser, og det gør hende altså populær, fortæller Mads Steffensen til Liv.

LÆS OGSÅ: Mord uden grænser: Hvem er Jackie Mueller?

MEN påpeger han også, han er vild med mange kvinder og kunne derfor sagtens vælge en del flere ud, som han beundrer.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.