Mads Mikkelsen stjæler fra sin arbejdsgiver

Den populære skuespiller fortæller åbent, at han gerne snupper en ting eller to med sig hjem, når han har været på optagelse ude i verden.
Mads Mikkelsen er en sand bad boy i Hollywood.
Mads Mikkelsen er en sand bad boy i Hollywood. FOTO: Scanpix

Det må være en skuespillers privilegium at negle småting fra settet, når de filmer. For forsøger almindelige kontormedarbejdere at stjæle lidt med hjem fra skrivebordet eller andre steder i firmaet, bliver der som regel slået hårdt ned på det.

Sådan er det ikke i Hollywood, kan Mads Mikkelsen fortælle. 

HER&NU beretter, at da skuespilleren optog serien Hannibal, der varede tre sæsoner, tog han selv en souvenir med hjem

- Jeg prøver at stjæle noget, hver gang jeg laver noget. I dette tilfælde stjal jeg et af de smukke jakkesæt. Jeg stjal et rød og gråt jakkesæt, fortæller Mads Mikkelsen til Collider

Han afsløres som tyv

Mads Mikkelsen fortæller, at han tog de to jakkesæt med sig fra optagelserne, men desværre var han ikke helt snarrådig nok til at undgå at blive røbet.

Der gik nemlig kun en uge, før filmproduktionen ringede skuespilleren op:

- Jeg fik et telefonopkald, fordi de virkelig gerne ville give mig et af jakkesættene som en gave og spurgte, hvilket et jeg ville have. ”Det grå og røde”, sagde jeg og de sagde ”Vi sender det til dig”. Så sagde jeg ”Det er okay, jeg har det allerede”. Så det endte rigtig godt. Jeg blev ikke en tyv.

Hvor heldig kan man være? Produktionsholdet havde ikke en gang selv opdaget, at Mads Mikkelsen havde haft de lange fingre fremme, indtil han selv afslørede det. 

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.