Mads Holgers bisættelse: Her ankommer venner og kollegaer

Blandt de fremmødte, som er til stede i kirken for at tage afsked med Mads Holger, er politikere, radioværter, kulturpersonligheder og barndomsvenner.
Grevinde Alexandras eksmand, Martin Jørgensen, er blandt de fremmødte i Garnisonskirken i København, hvor Mads Holger bisættes i dag.
Grevinde Alexandras eksmand, Martin Jørgensen, er blandt de fremmødte i Garnisonskirken i København, hvor Mads Holger bisættes i dag. Foto Jens Nørgaard Larsen / Scanpix

Den kendte skribent, radiovært og forfatter Mads Holger bisættes i dag fra Garnisonskirken i København.

Blandt de fremmødte, som er til stede for at tage afsked med Mads Holger, er politikere, radioværter, kulturpersonligheder og barndomsvenner.

Af Mads Holgers tidligere kolleger på Radio24Syv er programcheferne Mads Brügger og Mikael Bertelsen samt vært Simon Jul til stede.

Fra Det Konservative Folkeparti, som Mads Holger kortvarrigt var en del af og brød med igen, er Rasmus Jarlov og Mai Merrcado mødt op for at mindes deres tidligere partifælle.

Også Joachim B. Olsen, Henrik Dahl og Nikita Klæstrup - alle Liberal Alliance - samt Morten Bødskov (A) er blandt gæsterne.   

Det samme er skuespillerne Laura Christensen og forfatteren Martin Kongstad samt grevinde Alexandras eksmand, Martin Jørgensen, som Mads Holger lærte at kende, da de to gik på Ingrid Jespersens Gymnasieskole på Østerbro i København. 

Mads Holger som blev fundet død i familiens sommerhus den 4. juli, blev 38 år. Familien fortalte efterfølgende til Politiken, at han havde taget sit eget liv.  

Skatteordfører for Liberal Alliance Joachim B. Olsen ankommer. Foto Jens Nørgaard Larsen / Scanpix.

Skuespiller Laura Christensen (tv) ankommer. Foto Jens Nørgaard Larsen / Scanpix.

Folketingspolitiker Morten Bødskov (A) ankommer. Foto Jens Nørgaard Larsen / Scanpix.

Præst, forfatter og foredragsholder Johannes Møllehave ankommer. Foto Jens Nørgaard Larsen / Scanpix.

Erhvervsmand Klaus Riskær ankommer. Foto Jens Nørgaard Larsen / Scanpix.

Skuespiller Martin Kongstad ankommer. Foto Jens Nørgaard Larsen / Scanpix.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.