Mads & Monopolet snydt af fræk teeenager

Mads Steffensen og co. blev snydt, så vandet drev, af en 16-årig som bildte dem ind, at han havde gjort sin storebrors kæreste gravid.
- Jeg er selvfølgelig ærgerlig over det, men det er ikke noget, jeg bruger tid på at tænke over. Vi vil fortsat gøre alt, hvad vi kan, for at sikre, at der ikke ryger noget gennem nettet, siger Mads Steffensen til Ekstra Bladet efter afsløringen af, at en dreng har bundet programmet en løgnehistorie på ærmet.
- Jeg er selvfølgelig ærgerlig over det, men det er ikke noget, jeg bruger tid på at tænke over. Vi vil fortsat gøre alt, hvad vi kan, for at sikre, at der ikke ryger noget gennem nettet, siger Mads Steffensen til Ekstra Bladet efter afsløringen af, at en dreng har bundet programmet en løgnehistorie på ærmet. SCANPIX arkiv

Den naive lillebror har sex med storebrors kæreste. Som bliver uønsket gravid. Et fantastisk dilemma - som da også er det til dato mest populære i radioshowet 'Mads & Monopolet.'

Faktisk var dilemmaet så interessant, at det blev brugt til programmets kæmpe tiårs jubilæumsshow, der blev sendt live fra DR’s koncertsal  i 2013.

16-årig opfandt løgnehistorien

Men der er bare én hage ved den fantastiske historie. Den er slet ikke sand, kan Ekstra Bladet i dag afsløre.

Dilemmaet blev ganske enkelt påfundet af en dengang 16 år gammel gut, der er sammen med en ven fik idéen til svindelnummeret, da de kedede sig en eftermiddag efter skoletid.

– Måske har programmet mistet lidt af sin troværdighed, men jeg fortryder ikke, at jeg testede deres research. Det var en positiv og sjov oplevelse at afprøve, og jeg har ikke dårlig samvittighed den dag i dag, siger knægten, der hedder Aleksander Emé, til Ekstra Bladet.

Var igennem kontrolsamtale

Han oplyser, at hans 'dilemma' rent faktisk blev nøje tjekket af folkene bag det populære radioprogram, hvor Mads Steffensen og kendte mennesker drøfter danskernes indsendte dilemmaer. Den unge fyr havde nemlig en omfattende kontrolsamtale med programmets producer. Men det var intet problem - til Ekstra Bladet siger Aleksander Emé, der er elev på filmskolen i Aarhus, at han er vant til at agere som skuespiller.

Programværten med den drevne jyske stemme, Mads Steffensen, siger til Ekstra Bladet, at han er ærgerlig over at være blevet snydt.

- Jeg kan ikke huske, at vi har oplevet det før, og vi har sendt i efterhånden 12 år. Vi lever jo af lytternes dilemmaer. Det er det, vi har at gøre godt med, så vi gør meget for at sikre troværdigheden, og det har vi jo også gjort i det her tilfælde, siger han.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.