Madonna i scenestyrt - stram kappe årsagen

Under sin optræden til Brit Awards kom Madonna i karambolage med sin lange kappe, der kastede den 56-årige sangerinde durk i gulvet.
Her ses Madonna midt i det voldsomme fald.
Her ses Madonna midt i det voldsomme fald. Foto: Yui Mok/AP

Med fuld kropskontrol mestrer hun både stemme, instrumenter og dansetrin. Men anderledes går det, når Madonnas balanceevne kommer i karambolage med hendes voluminøse scene-outfit.

Det oplevede den 56-årige "Lucky Star"-sangerinde, da hun onsdag aften skulle optræde til årets Brit Awards. Midt under nummeret "Living for Love," som er førstesinglen på hendes nye album, "Rebel Heart," står sangerinden på en trappe, men tipper pludseligt bagover i sit kæmpe Armani-designende kostume og lander på siden.

Men showet må gå videre for den erfarne sangveteran, der lettere fortumlet rejser sig op fra faldet, finder beatet i sangen igen og begynder at synge videre og færdiggør sit show.

Senere benyttede Madonna sin Instagram-profil til at fortælle alle, at hun heldigvis var okay efter det dramatiske styrt fra trappen.

- Min smukke kappe var bundet for stramt! Men intet kan stoppe mig, og kærlighed løftede mig virkelig op! Tak for alle jeres gode ønsker. Jeg har det fint, skrev hun efterfulgt af et hjerte.

Madonna afslørede tidligere i februar, at hun i forbindelse med sit nye og 13. studiealbum, "Rebel Heart," også kommer forbi Danmark på en endnu ukendt dato og sted.

Se det dramatiske styrt her: https://www.youtube.com/watch?v=bcBo_nOQuVs

Læs hendes efterfølgende Instagram-opslag om faldet her: https://instagram.com/p/ziqK7RmESZ/?modal=true

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.