Macha Vang på kærlighedstur: Se billederne

Rasmus Jarlov bliver for alvor præsenteret for familien, når han og kæresten Mascha Vang deltager i et diamantbryllup.
Mascha Vang er på ferie med sin nye kæreste, folketingspolitikeren, Rasmus Jarlov.
Mascha Vang er på ferie med sin nye kæreste, folketingspolitikeren, Rasmus Jarlov.
Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpix/arkiv

Bloggeren og tv-personligheden Mascha Vang og folketingspolitikeren Rasmus Jarlov kommer tættere og tættere på hinanden. Faktisk så tæt, at de er på vej til diamantbryllup hos Mascha Vangs mormor og morfar.

Det skriver Mascha Vang på sin blog.

Parret er i øjeblikket på ferie i det nordjyske, hvor turen - endda på cykel - er gået forbi Byrsted, cirka en halv times kørsel sydvest for Aalborg. Her har Mascha Vang sine rødder.

- Endelig har jeg fået vist Rasmus Byrsted, hvor jeg er født og opvokset. I går cyklede vi en lang tur i området, og nød de flotte marker, sommeren og duften af landet, fortæller Mascha Vang på sin blog.

- Vi kom både forbi min gamle skole, hvor jeg ikke har været i nok 20 år, og gik en tur omkring kirken. Rasmus er landbrugsordfører, så han skulle naturligvis lige mærke på alle markerne, og tage selfies med køerne, haha :)

Jylland 🏡🇩🇰☀️❤️ #byrsted #thegrandtour #sommer #hjemme #bondetøs @rasmus_jarlov

A video posted by MASCHA VANG 🇩🇰 Blogger (@maschavang) on

Rasmus Jarlovs nye virkelighed

Det er ikke bare en ny kæreste Rasmus Jarlov er på ferie med. Det er også en ny virkelighed for ham. Han deler ikke, som Mascha Vang, ud af sit privatliv.

Han skrev blandt andet på sin Facebook-side, da det for lidt over en måned siden blev offentligt kendt, at han danner par med Mascha Vang:

- Jeg kommer ikke til at skrive en hel masse om vores forhold eller give en masse interviews til sladderbladene, da det næppe interesserer mine politisk interesserede FB-venner så meget, og det er jo ikke det, jeg handler om eller vil slå mig op på. Men jeg er selvfølgelig meget glad, da det jo også for mig er vigtigt med en sød kæreste, hvilket hun i den grad er.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.