Målscorer Morten Duncan: Jeg er 100 procent klar

Der er kamp om pladsen i angrebet for FC Midtjylland, hvor Morten "Duncan" og Martin Pusic begge er klar.

Morten "Duncan" Rasmussen startede på bænken, da FC Midtjylland mandag aften besejrede OB med 3-0 i forårets første runde i Alka Superligaen.

I stedet var foretrukket nyindkøbte Martin Pusic, der dog målløs blev erstattet af "Duncan" i anden halvleg.

Bænkningen af "Duncan" begrundede træner Glen Riddersholm med, at den 30-årige angriber stadig mangler 5-10 procent for at være klar. Morten "Duncan" er dog ikke helt enig.

- Jeg vil gerne spille hver gang, og jeg er 100 procent klar. Det har jeg været længe. Det er selvfølgelig dejligt at komme ind og score, men det er Glen, der sætter holdet, siger angriberen.

Duellen i angrebet er dog ikke noget, der holder Morten "Duncan" Rasmussen søvnløs om natten.

- Jeg bruger ikke så meget energi på at tænke over duellen i angrebet, jeg koncentrerer mig bare om at træne og gøre mit bedste, siger han.

Glen Riddersholm har tidligere afvist at spille med to angribere, for at få plads til begge profiler på banen.

- Vi vælger spillere efter, hvilke modstandere vi skal møde. I forhold til efteråret, så har vi nu bare det luksusproblem, at vi kan vælge mellem flere dygtige angribere, siger Riddersholm.

Martin Pusic startede kampen og modtog ros af Glen Riddersholm, selvom det ikke blev til en scoring. Pusic nedtoner konkurrencen mellem ham selv og "Duncan".

- Morten og jeg er ikke modstandere, vi er holdkammerater. Jeg er glad på hans vegne over, at han scorede i dag. Folk tror, at det er en konkurrence i mellem os, men vi skal hjælpe hinanden.

- Jeg er kommet for at spille, og det arbejder jeg stenhårdt for. Jeg frygter ikke, at jeg ikke kommer til at spille, siger Martin Pusic.

Om Riddersholm fortrækker "Duncan" eller Pusic til næste kamp vides først den 1. marts, når midtjyderne gæster Brøndby. /ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.