Måder du ødelægger dit tøj uden at vide det

Der er mange små fejl, du kan begå i hverdagen, som ødelægger dit tøj eller får dit ellers lækre sæt til at se tåbeligt ud på dig – Se her, hvordan du redder det.
Tjek lige ud, om du begår en af de fatale tøj-fejl, du ikke selv har opdaget
Tjek lige ud, om du begår en af de fatale tøj-fejl, du ikke selv har opdaget Scanpix

Ingen panik ... Du har muligvis indtil nu begået fatale fejl, som giver dit tøj kortere levetid eller får det til at se fjollet ud, når du har det på, men det kan nemt fixes.

Modemagasinet Cosmopolitan har samlet en række gode råd til dig, der gerne vil gå foråret i møde lidt mere tjekket og med tøj, der ikke driller.

LÆS OGSÅ: Dette skal du spise til aftensmad i dag

Din sweater har dobbelt-skuldre

Du har glædet dig til at have en god og fin sweater på i dag, men erkender en stor fejl, da du tager den af bøjlen. Den har pludselig fået sådan nogle ekstra dutter i stoffet, der stikker op, fordi den har hængt forkert på bøjlen.

De forsvinder ikke, blot fordi du tager den på, og du ligner en med små ekstra skuldre. Det går jo ikke, så derfor må du købe nye bøjler med større rundinger for enden, så dine bluser hænger bedre. Og ellers så fold dine bluser og læg dem på en hylde i stedet.

LÆS OGSÅ: Mads Steffensen: Kvinder bliver klogere med alderen

Du har snor hængende ud

Halvvejs igennem en fest opdager du, at du har en snor hængende ud fra din festtop ved brystet lige under armen. Det sker for mange, men det er pokkers irriterende først at opdage det efter, du har flirtet med lækker fyr.

Det ser sjusket ud, og så er det lige meget, hvor smart du ellers er. Hvad gør du? Du klipper dem af, eller du sørger for at tjekke igen og igen, om de er indenbords, og husk så aldrig at bruge dem til at hænge toppen i, for så får de smag for at vende opad og vil altid stikke ud.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du have sex, når du bliver ældre

Din hæl er i stykker

Har du tabt den lille gummibeskytter, der sidder under dine fine sko eller støvler, så lad for gud skyld være med at gå i dem alligevel.

For det første vil dine sko nu larme, hver gang du går og det kan være irriterende for dine kollegaer på jobbet og pinligt for dig selv, fordi du tiltrækker ekstra meget opmærksomhed.

Og så ødelægger du simpelthen din sko og derfor er der kun en ting at gøre. Du skal gå til din nærmeste butik, der reparerer sko og få et nyt stykke sat på.

Du har snor om bæltet

Når du køber en jakke, kjole eller bluse med et bælte til livet, så vil du opleve at rigtig mange af dem har en lille snor til at markerer, hvor bæltet skal sidde og til at holde det på plads.

Det er måske praktisk, men det viser også ind imellem, at tøjet ikke er af den dyre slags, eller også stritter de ud og ødelægger dit udseende. Faktisk har de ingen rigtig funktion, så klip dem af.

LÆS OGSÅ: Hemmeligheden bag holdbare parforhold

Du har kun krøllet tøj

Det kan måske være meningen med noget tøj, men det er altså ikke alt tøj, der skal være krøllet. Det får dig til at se uorganiseret og lidt doven ud, desværre!!!

Så derfor er du ind imellem nødt til at bide i det sure æble og finde dit strygejern frem, eller købe tøj der ikke krøller. Du kan også komme langt ved at hænge og folde dig tøj ordentligt og sørge for, at det ikke er proppet ind i et overfyldt og rodet skab.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.