Lummer efterlysning: Dildo-ejer søges af supermarked

En kunde glemte tilsyneladende sit voksenlegetøj i et stort varehus.
Øv da! En sexglad kunde i et stormagasin glemte - eller tabte - sit voksenlegetøj i butikken.
Øv da! En sexglad kunde i et stormagasin glemte - eller tabte - sit voksenlegetøj i butikken. Foto: SCANPIX arkiv

Varehuset City Gross i Helsingborg må siges at være frisk på aftrækkeren på Facebook. hvor en kinky efterlysning vækker stor opsigt (se opslaget nederst i artiklen.)

En kunde har tilsyneladende glemt sit guldfarvede voksenlegetøj, mens vedkommende var på jagt efter nye batterier til apparaturet.

Og nu efterlyser varehuset på sin Facebook-side i dag ejeren af dildoen.

'Hjælp mig med at finde hjem,' lyder overskriften på Facebook-siden, der er blevet delt flere hundrede gange og kommenteret med 'jeg-græder-af-grin'-smileyer og massevis af lystige kommentarer.

Det var i afdelingen for glødelamper og batterier, at dildoen blev fundet.

- En medarbejder fandt den og kom med den til mig. Hun troede. at det måske var en lommelygte. Men jeg sagde: Nej, det er virkelig ikke en lommelygte, siger butikschef Petra Erps til Lokaltidningen.se.

Ifølge stormagasinet følger der ganske ubrugte batterier med, hvis ejermanden/kvinden henvender sig for at få den glemte plastikvibrator. Og det er nok meget godt, at der er lidt at lokke med ...

Hjälp mig hitta hem. Under torsdagen upphittades denna hushålsaccessoar i vår batteriavdelning. Är det DU som har glömt den här? Hör av dig, så ser vi till att du får tillbaka den - givetvis med nya batterier󾍇

Posted by City Gross Helsingborg on 8. oktober 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.