Luksusliv: Tidligere nøgenmodel og Peter Schmeichel flytter sammen

Modellen og skuespilleren Laura von Lindholm flytter ind i Peter Schmeichels luksusvilla.
Kendis-parret fandt sammen i foråret 2014
Kendis-parret fandt sammen i foråret 2014

42-årige Laura von Lindholm er flyttet ind i den 52-årige fodboldlegendes 350 kvadratmeter luksusvilla på Strandvejen i Espergærde nord for København, som den tidligere landsholdsmålmand købte for 25 millioner kroner i 2007. 

Det skete for fire måneder siden, viser CPR-registret ifølge BT.

Parret begyndte at komme sammen i foråret 2014 nogle få måneder efter, at Peter og Bente Schmeichel gik fra hinanden efter 31 års samliv.

Hun er tidligere model for Playboy. I år 2000 poserede hun nøgen på forsiden af den hollandske udgave af magasinet sammen med søsteren Anna, der har et barn med modellen Oliver Bjerrehuus.

Laura von Lindholm arbejder i dag som ernæringsekspert og har også gjort sig som skuespiller, hvor hun blandt andet har spillet med i komedieserien Langt fra Las Vegas. Hun har desuden tre børn, og Peter Schmechel har to.

Den nuværende tv-værts søn, målmanden Kasper Schmeichel, har for tiden held i både spil og kærlighed. Lige nu fører hans arbejdsgiver, fodboldklubben Leicester, den engelske Premier League, og i sommer blev han gift med sin udkårne, Stine Gyldenbrand.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.